facebook

Сурков заявив, що України немає і назвав українців “хохлами”

Колишній помічник Президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков заявив, що нібито українство – це “специфічний розлад розуму”. Також він не оминув увагою і стосунки України й СРСР. Він сказав, що відносини між ними “ніколи не були простими”.

 

“Є українство. Тобто специфічний розлад розуму. У дивний спосіб доведене до крайнощів захоплення етнографією. Таке криваве краєзнавство. Сумбур замість держави. Борщ, Бандера, бандура є. А нації немає. Брошура “Самостійна Україна” є, а України немає. Питання тільки в тому, України вже немає чи ще немає?”, – висловився Сурков.

Також експомічник Путіна вважає, що “України поки що немає, але з часом вона таки буде”. Українців він назвав “хохлами”, які нібито зроблять собі країну.

Україна для імперської та радянської бюрократії завжди була справою клопіткою. То отаман Полуботок підведе, то западенці до Гітлера перекинуться. Примус силою до братських відносин – єдиний метод, який історично довів ефективність на українському напрямі. Не думаю, що буде винайдено якийсь інший,
– підкреслив Сурков.

 

Джерело.

Close