facebook

“Жбурнути б бомбу на Москву, але у нас її поки немає”: Потураєв зробив гучну заяву

Нардеп Слуги народу висловився щодо українських проблем з ландшафтом і трансляцією сигналу.

Народний депутат від партії Слуга Народу, заступник голови комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв заявив, що Україна обмежена в коштах вирішення своїх проблем з Російською Федерацією.

Про це він заявив в ході презентації концепції нового телеканалу для тимчасово окупованих територій, відповідаючи на питання, чи буде вестися проти нового каналу під назвою ДІМ радіо-електронна боротьба.

“” Вона [Росія] та так це робила. Ми готові, що проти нас буде вестися радіо-електронна боротьба. Атомної бомби, щоб жбурнути її на Москву, у нас поки немає, а це найбільш ефективний спосіб, щоб вирішити цю проблему раз і назавжди “, – заявив Потураєв.

Це вже не перша гучна заява Потураєва. Раніше він заявляв, що виношує ідею звернутися до лондонського суду щоб змусити месенджер Telegram виконувати українське законодавство і розкрити імена власників каналів.

Також політик запідозрив платформу Netflix в сприянні російській пропаганді, оскільки там можна подивитися серіал Троцький з Костянтином Хабенським у головній ролі.

Джерело.

Close