facebook

“Мало не охрип”: Гончаренко влаштував істерику прямо з трибуни Ради. Зеленський сидів шокований

Народний депутат України Олексій Гончаренко (фракція “Європейська Солідарність”) порівняв президента України Володимира Зеленського з героєм серіалу “Слуга народу” Голобородьком.

Про це він заявив під час свого виступу у Верховній Раді.

“Я слухав цей виступ і кілька разів навіть аплодував. Але я ніяк не міг зрозуміти: хто це виступає – Голобородько чи Зеленський? Якщо Голобородько, то в кінці мав з’явитися автомат. А якщо Зеленський, то до кого він звертався?”, – емоційно запитав у залу Гончаренко.

Далі нардеп звернувся до президента України Володимира Зеленського, який у цей момент сидів у президентській ложі.

“Це Ви привели цей уряд до влади! Це Ви зібрали цю Верховну Раду! Тому це Ви винні в тому, що в бюджеті отака діра! Це Ви винні, що на митниці збирають лайки і хабарі, замість того, щоб збирати гроші в бюджет! Це Ви винні у тому, що Ваші депутати пропонують продати собаку, щоб сплатити за газ! Це Ви привели сюди ґвалтівника!”, – перейшов на крик Гончаренко.

“І тому Ваш виступ мав завершитись наступним: “Я винний перед народом України і …”, – на цьому місці виступ Гончаренка обірвався у зв’язку з завершенням часу на виступ і вимкненням мікрофону.

Гончаренко з трибуни кричав на все горло і мало не охрипнув, а в той час депутати від “Слуги народу” влаштували гул в Раді висловлюючи своє невдоволення словами соратника Порошенка. Зеленський в цей момент просто сидів, тримаючись за голову.

Виступ Гончаренка у Раді уже встиг прокоментувати телеграм-канал “Клименко Тайм”.

“Щодо виступу нардепа від Порошенка, Олексія Гончаренка. З його рівнем мімікрії, безпринципності і контрольованої неосудності – далеко піде.

Згодом з’їсть Петра Олексійовича, знайде собі олігарха, створить депутатську групу або фракцію. І буде щасливий.

Ми ще в перші дні роботи нової Ради говорили, що це буде “Ляшко №2”. І у нас оцінка гранично відверта. Як то кажуть, “П’ючий чоловік – горе в сім’ї”, а “Новий Ляшко – горе в Раді”.

Місце головного клоуна Ради порожнім не буває, судячи з усього”, – йдеться у повідомленні.

Джерело.

Close