facebook

Яценюк oфiцiйнo повертається і стане правою рукою в новоствореному уряді Шмигаля

Епоха “нових облич” у владі, очевидно, закінчилася разом з відставкою прем’єр-міністра Олексія Гончарука, поряд з яким у відставку були відправлені і більшість членів очолюваного ним уряду.

Тепер на Банковій спішно підшукують людей, які могли б зайняти звільнені посади, вдаючись при цьому до людей, давно “засвітився” в українській політиці. Одним з таких людей, за даними джерел, може стати Арсеній Яценюк, якого нібито готують на місце віце-прем’єр-міністра.

Віце-прем’єр-міністром в уряді прем’єра Дениса Шмигаль може стати Арсеній Яценюк, колись також обіймав посаду прем’єр-міністра, а також колишній народним депутатом кількох скликань. Його кандидатуру, за даними джерел, в даний час активно лобіюють глава МВС і однопартієць Яценюка Арсен Аваков, а також одіозний український олігарх Ринат Ахметов, повідомляє в Telegram канал Розвідник.

За даними каналу, Яценюку хочуть запропонувати очолити економічний блок нового уряду.

 

При цьому інші інсайдери заявляють про те, що Яценюка пророкують в нові глави Національного банку України після того, як буде відправлений у відставку його нинішній керівник Яків Смолій. Зокрема, таку інформацію озвучив на своєму каналі в Telegram екс-нардеп Борислав Береза.


На що з’явилася в ЗМІ інформацію про своє гіпотетичне призначення на високий пост в новому уряді вже встиг відреагувати сам Арсеній Петрович. Зокрема, в прес-службі Яценюка заявили про те, що переговорів про будь-які призначення в уряд з чинною владою Яценюк не вів і не веде.

Джерело.

Close