facebook

“На очах у коханого”: Вагітна королева краси загинула страшною смертю. “Зірвалася з висоти 7 метрів”

Колишня королева краси з Гватемали зірвалася зі стіни між Мексикою та США і розбилася на смерть. Про це повідомляє видання The Mirror.

У вівторок, 10 березня, 19-річна колишня головна красуня рідного міста Міріам Естефанія Гирон Луна (Miriam Estefany Giron Luna) намагалася перелізти через металеву стіну на кордоні Мексики і США, щоб незаконно перетнути кордон. Жінка зірвалася і впала з семиметрової висоти. Вона отримала травми, несумісні з життям.

Луна була на восьмому місяці вагітності. Лікарі в екстреному порядку провели їй кесарів розтин, але не змогли врятувати дитину.

26-річний коханий Луни Ділвер Ісраел Діас Гарсія був очевидцем трагедії і повідомив прикордонний патруль відразу після її падіння.

Представник прикордонної служби США Марк Морган в події звинуватив контрабандистів, які допомагають нелегалам за гроші перетинати кордон.

«Контрабандисти активно залишили їх одних в темряві, надавши їм зробити заключні кроки в поїздці самим. Коли вони намагалися залізти на стіну, чоловік нічого не зміг зробити, тільки дивився, як його вагітна дружина падає. Це дуже трагічно. Але найсумніше – що цій трагедії можна було запобігти. Не слухайте контрабандистів. Вони не піклуються про вас і готові залишити вас вмирати», – емоційно заявив американський офіцер.

Джерело.

Close