facebook

“Закрились від дітей!” Катерина Кухар терміново повернулася з Таїланда. “Не до кінця усвідомили проблему”

Прима-балерина Національної опери Катерина Кухар з чоловіком Олександром Стояновим днями повернулися з медового місяця. Зіркове подружжя, які зіграло весілля кілька місяців тому, вирушило відпочивати до Таїланда. Однак незабаром пара прийняла рішення повернутися до України.

За словами Катерини, перевірка стану здоров’я у київському аеропорту залишає бажати кращого. У зв’язку з пандемією коронавірусу по прильоту в Україну Кухар і Стоянов самоізолювалися на два тижні. Пара вирішила не піддавати ризику оточуючих, у тому числі своїх дітей, і проведуть час наодинці один з одним.

“Незважаючи на те, що ми повернулися до України, ми вирішили самоізолюватись. Так що, на жаль, ці два тижні, які ми могли б провести з дітьми, проводимо тільки вдвох. Тому будемо налаштовуватися на позитив і уявимо, що наш honeymoon (медовий місяць, – Ред.) триває, тільки в межах України”, – написала артистка.

Крім того, на думку Катерини Кухар, українці ще не до кінця усвідомили всю серйозність ситуації.

“Судячи з того, що відбувається на вулицях, за вікном, що ми бачимо по телевізору і чуємо від знайомих – українці ще до кінця не усвідомили серйозність проблеми. Не всі бачать, що відбувається з іншими націями, продовжують набиватися у громадський транспорт, товпитися в магазинах, продовжують групами гуляти і займатися своїми справами, яких під час карантину краще уникати”, – ділиться думками балерина.

Джерело.

Close