facebook

“Влаштували бунт прямо на борту”: у Борисполі відбувається щось страшне.

Ніч в Борисполі – неспокійна. Прибув літак “Доха-Київ” з українцями, які повернулися додому через коронавірус і карантин. Про це повідомляє телеграм-канал “Клименко-тайм”.

 

Пасажири відмовляються від обсервації і вимагають випустити їх з аеропорту додому. Ситуація конфліктна. На місці Нацгвардія.4

В рамках діалогу, як повідомляє Коронавірус онлайн, 20 осіб покинули літак і погодилися на обсервацію. Інші продовжують перебувати всередині, наполягають на самоізоляції. Думки пасажирів розділилися.\

Правозахисник Масі Найєм повідомив у Facebook, що пасажирів не випускають з літака, поки вони не підпишуть якийсь документ, в якому йдеться, що всі повідомлені про причини і характер обсервації, про наслідки недотримання режиму і т.д.

“Але ніхто не відповідає на питання, не виконує ті умови, під якими просять підписатися; щойно заборонили знімати будь-які відео з літака; ясна річ, що ніякого адвоката до них не пускають”, – зазначив він.

Туалети закрили, води немає: українців з Балі не випускають з літака. Нові деталі

За словами Найєма, туалети в літаку перестали працювати, їх закрили, також закінчилася питна вода.

“Двері закрили, дихати нічим (мотивують тим, що ми таким чином порушуємо правила безпеки), питну воду не дають навіть маленьким дітям”, – написав Тарас Гончаренко, який знаходиться на борту.

Gepostet von Masi Nayyem am Sonntag, 29. März 2020

Джерело.

Close