facebook

ПриватБанк ввів обмеження на оплату частинами, що потрібно знати українцям

Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, що він зіткнувся з зміною оформлення популярного сервісу без попередження. Відповідний відгук з’явився на сайті Мінфін.

 


“При спробі оформити «Оплату частинами», зіткнувся з незрозумілих відмовою. При цьому і розрахунковий ліміт і максимальний платіж, зазначені в Приват24, все дозволяли. Де про це почитати на сайті банку? І як дізнатися, що “тимчасово” вже закінчилося, якщо воно звичайно закінчиться”, – повідомив клієнт банку.

В Приватбанку спробували пояснити, чому сталася ця ситуація і пояснили, як можуть допомогти, і коли і як клієнти дізнаються про те, як можуть оформити оплату частинами.

“В зв’язку з вживанням Банком оперативних заходів з метою забезпечення безпеки здоров’я своїх клієнтів і стабільної роботи всіх банківських послуг ми змушені тимчасово обмежити максимальні суми при оформленні угод з оплатою частками в межах: до 10 000 грн на 1 угода для системних (національних) партнерів Банку; до 5000 грн на 1 угода не системний (інших) партнерів Банку. І в цей період тимчасово зупинено Швидкого оформлення кредиту і Миттєвої розстрочення (Кредит готівкою). Приносимо вибачення за можливі незручності”, – відповіли в Приватбанку.

Відповідь Приватбанку, фото: скріншот Мінфін

Джерело.

Close