facebook

Притула розповів, чи піде в мери Києва

Шоумен Сергій Притула, чиї ініціали потрапляли у рейтинги кандидатів на посаду мера Києва, заявив, що наразі така “історія” – для нього зовсім не пріоритетна.

Про це він розповів у інтерв’ю “Українській правді”, відповідаючи на запитання журналіста. Шоумен відзначив, що його кандидатуру неодноразово представляли під час різних конкурсів, премій, хоча погодження навіть не запитували.

“Мене, чесно кажучи, взагалі дуже дивує, звідки ті всі коріння ростуть і чому ці процеси зараз так відбуваються насичено. Мені регулярно друзі скидають ті чи інші опитування, ту чи іншу соціологію. Я туди дивлюся, десь мені смішно, десь – не зовсім. Тому що тільки за останні десь тижні три це вже якась третя чи четверта соціологія”, – додав Притула.

За словами шоумена, його обурює те, що у час, коли в країни чимало проблем, політики “міряються п*ськами своїх рейтингів”. Він відзначив, що зараз вони повинні були б працювати у важливих напрямках.

“Мені кумедно, тому що я знаю, що мою скромну персону міряють одразу з двох боків: це і по Києву, і, мені сорока звісточку приносила, що і по Україні. Звідки стільки інтересу до мене, я поняття не маю… Насправді я зараз не маю часу, чесно кажучи, розпилятися на оці речі, тому що я зараз не є учасником якоїсь кампанії чи ще якоїсь біди”, – підкреслив Притула.

Шоумен додав, що має набагато нагальніші питання. Насамперед, за його словами, це проблеми з роботою через карантин у зв’язку із COVID-19. Притула додав, що йому необхідні кошти, аби дбати про свою сім’ю, а ще використовувати їх на благодійність, зокрема, допомогу медикам, військовим.

“Зараз це абсолютно не пріоритетна історія (З мерством. – Ред.), чесно. Я навіть не дивлюся на якусь там найближчу перспективу, щоб до цих питань повертатися, тому що є нагальніші потреби. Поки ми не розрулимо ось це все, мені не цікаво дивитися на щось інше, і часу, як ви кажете, відверто, не дуже вистачає”, – заявив він.

Також шоумен відзначив, що його бентежить усвідомлення того, що карантин може затягнутися, а грошові запаси почнуть вичерпуватися.

Джерело.

Close