facebook

Пост матері київського вірусолога розчулив мережу

Мережу розчулив допис матері київського вірусолога Костянтина Залізка, який працює у державній вірусологічній лабораторії, де роблять ПЛР-тести на коронавірус COVID-19.

 

Про сина киянка Валентина Залізко написала на своїй сторінці у Facebook. Вона звернулась до українців із закликом залишатись вдома та дотримуватися правил карантину.

“Це мій син. Він – не лікар. Він – вірусолог, який працює у державній вірусологічній лабораторії, де роблять ПЛР-тести на COVID-19. Вже кілька тижнів він працює по 12-14 годин на добу, без вихідних, щоб швидко визначити, чи є в організмі людини коронавірус, чи немає. Цих результатів чекають лікарі”, – наголосила киянка.

“Статистку, яку щодня нам доносять із брифінгів наші чиновники, ми дізнаємося завдяки таким людям. Про них не пишуть у соцмережах, але ми повинні їм також бути вдячними за їхню працю, як і нашим лікарям. Дякую тобі, рідненький”, – зворушливо написала вона.

За дві доби допис назбирав понад 14 тисяч лайків, майже 4 тисячі коментарів та трохи більше 4 тисяч репостів. Користувачі почали масово дякувати вірусологу.

“Дякуємо!!!”, “Хай береже Бог вашого сина!!! Всіх земних благ йому!!!”, “Дякуємо!!! Здоров’я міцного!!!”, “Нехай Янгол-Охоронець оберігає його! Здоров’я”, “Дякую!!! Міцного вам здоров’я, витримки та оптимізму! Нехай Бог оберігає вашого синочка і всю вашу родину”, – написали вони.

Це мій син. Він – не лікар. Він – вірусолог, який працює в державній вірусологічній лабораторії, де роблять ПЛР-тести на…

Gepostet von Валентина Залізко am Sonntag, 12. April 2020

Джерело.

Close