facebook

Загадкова загибель двох українців на Балі шокувала людей

У вівторок, 28 квітня, на Балі знайшли мертвими двох громадян України – причина смерті з’ясовується, але з місця події тіла евакуювали за протоколами COVID-19. Місцеві ж не виключають можливість убивства під час пограбування.

Як повідомляє тамтешнє видання Coconut, тіла чоловіка й жінки були знайдені в їхніх апартаментах у районі Кедонганан Бадунг. Імовірно, ними були 54-річний Андрій Сусленко і 52-річна Тетяна Менчинська.

Поліція приїхала за адресою їхнього проживання після того, як сусіди помітили, що пара вже добу не виходить з квартири. Всередині поліцейські виявили тіла без слідів насильства. Задля перестороги перед евакуацією покійних окропили дезінфекційними засобами та відвезли за протоколом COVID-19 у лікарню Санглах.

Один із українців, що застряг на Балі, Родіон Маріонда сповістив OBOZREVATEL, що це трапилося неподалік від його будинку. За його словами, через трагедію інші українські туристи перебувають у шоковому стані.

“Про це посольство дізналося першим, але нас не повідомили. Це сталося ввечері, ми дізналися про все з місцевих новин. Спершу в ЗМІ писали, що вони померли через алкоголь, але після стали говорити, що через COVID-19. А місцеві українці просто в шоці. Ми телефонували в посольство, мовляв, чому нас не повідомили, але вони не хочуть нам говорити. Але інформацію вони знають”, – розповів Родіон.

Також він додав, що місцеві говорять про ймовірність навмисного вбивства українців.

“Ще кажуть про можливість пограбування. Багатьох в’язнів у Індонезії відпустили з в’язниць, через це й відбуваються такі випадки. Місцеві косо дивляться на нас. Тут із іноземців тільки українці”, – поділився він.

Також Родіон зазначив, що зовсім недавно вже траплялися напади на громадян України – одну жінку побили й пограбували, а в іншої палицею вдарили дитину.

Пізніше в Міністерстві закордонних справ повідомили OBOZREVATEL, що зараз загиблих перевіряють на наявність COVID-19 і в разі негативного тесту буде проведена аутопсія для визначення причини смерті. Посольство України в Індонезії співпрацює з правоохоронцями для встановлення обставин справи і повернення тіл в Україну.

Джерело.

Close