facebook

Шмигаль розповів, як буде працювати транспорт в Україні з 11 травня

З 11 травня кількість місць в громадському транспорті має бути збільшена. Адже через ослаблення карантину більшій кількості людей доведеться добиратися на роботу.

Про це на засіданні уряду 6 травня заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. У той же час він нагадав, що різке збільшення пасажиропотоку загрожує сплеском зараження коронавірусом.

“Запуск транспорту плануємо робити в рамках адаптивного карантину. Тут спільна відповідальність з місцевою владою. Треба діяти поступально і дивитися на питання безпеки. Кожен мер несе особисту відповідальність. Кількість місць в транспорті треба збільшувати з 11 травня, щоб забезпечити під’їзд людей на роботу”, – сказав він.

раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні метро буде відкриватися в міру послаблення карантинних заходів, щоб уникнути ризику інфікування COVID-19.

А мер Києва Віталій Кличко сказав, що наземний громадський транспорт у столиці працюватиме мінімум до 22 травня в обмеженому режимі, а метро зможуть відкрити тільки після дозволу Кабінету міністрів.

Джерело.

Close