facebook

Згадали поїздки в Крим і Росію: Аліна Паш після виступу до Дня Незалежності поскаржилася на образи і погрози

Аліні Паш пригадали її поїздки до Росії та Криму.

Українська співачка Alina Pash, яка 24 серпня з оригінальною реп-композицією виступила на ході до Дня Незалежності України, розповіла про образи та навіть погрози, які отримує вона та її родина.

Хвиля негативу на адресу виконавиці була викликана знімками з Москви, які користувачі знайшли на її сторінці у Facebook. Дісталося Паш і за поїздку до Криму через столицю Росії у 2015-му. Про сплеску критики співачка розповіла у соцмережі, де також спробувала відповісти на зауваження користувачів.

“Цей пост написано не для друзів. Вони і без того знають мою позицію, розуміють дії та чують слова пісень. Цей пост адресовано тим, хто в ефірах українських телеканалів та зi сторiнок ЗМI маніпулює недостовірною інформацією та для тих, хто плюндрує моє ім’я в соціальних мережах і пише гидоти. За час існування проєкту Alina Pash я жодного разу не виступала на території Росії. Із моменту виходу першого релізу 2018 ми дістали десятки пропозицій, яким я відмовила. У 2017 році за особистими обставинами я була на території Росії, як приватна особа. Так, я зробила фото зі світшотом “KYIV” на Червоній Площі. Тому що вважаю, що саме так має англійською писатися назва української столиці”, – розповіла вона.

Пояснила Паш і свій візит до Криму: “У 2015 році Я була на території Криму із музикантами з візитом до родичів членів команди у яких було весілля. Якщо Я порушила законодавство України — готова відповідати за законом, але не готова відповідати перед суспільством як артист. Це було за три роки до появи проєкту Alina Pash. Всю відповідальність публічної людини перед суспільством я розумію. Карта України виглядає для мене сьогодні так само, якою я її вивчала в 1-му класі з татом”.

У дискусіях виконавиці пригадали афіші торішнього московського фестивалю Bosco Fresh Fest, проте як стало відомо в травні 2018 го, проект Alina Pash дійсно відмовився від заявлених виступів.

Разом з цим виконавиця закликала фанів вслухатися у слова її композиції для виступу на Хрещатику: “Мiй виступ – це не паплюження гімну за всіма Законами України. І мій куплет не є частиною гімну. Як за задумом, так i суто музично. Якщо Ви не почули мій меседж — перечитайте текст куплету нижче. Там позиція розкрита краще за все. Якщо Вам не подобається — Ви маєте на це право. Але погрожувати моїм рідним та мені у Вас права немає. За Законом України Ви нестимете за це кримінальну відповідальність”.

У коментарях фоловери виконавиці висловили їй свою підтримку і закликали ігнорувати негатив. Разом з цим виступ Alina Pash на Хрещатику назвали найбільш яскравим за останні роки.

Close