facebook

Журналіст показав маєток Зеленського в Італії: сміття під воротами і жодних росіян, фото

Відомо, що президент України Володимир Зеленський володіє розкішним особняком у Форте-дей-Мармі (Італія), через якого розгорівся гучний скандал під час передвиборних перегонів.

Зовсім нещодавно співробітник ЗМІ Осман Пашаєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив фотографії будинку і повідав про місцевому колориті.

Слід підкреслити, що він не виявив у містечку “російського духу”, про який ще навесні писали всі ЗМІ. Вони повідомляли, що сусідами Володимира Зеленського є російські олігархи – Абрамович, Дерипаска, Прохоров та інші.

“Лякали, що Форте-дей-Мармі – російсько-багате гетто. Приїхали. Жодного разу російської мови, ніяких російських вивісок. Спокійне містечко з приватних вілл”, – розповів Пашаєв.
Також він повідомив, що в особняку, швидше за все, ніхто і не живе – віконниці зачинені, а під ворота хтось навіть підкинув пакунок зі сміттям.

До того ж, будова знаходиться не на березі моря, а десь на 3 або 4 лінії. А сам район зовсім не схожий на “ласий шматочок” для російських олігархів.

Джерело.

Close