facebook

“Мріяла стати матір’ю”: моторошні подробиці вбивства українки у Фінляндії

Убитою у коледжі містечка Куопіо у Фінляндії виявилася українка

 

23-річна мешканка Харкова Ганна Ладога. Її вбивця, студент цього самого коледжу, 25-річний фін Джоел Отто Акусті Марін, завдав удару шаблею по горлу дівчини, а потім кілька разів проштрикнув бездиханне тіло.

Поліція виявила майже три десятки ран.

Одружилися влітку і мріяли про дітей харків’янка Ганна Ладога переїхала до Фінляндії два роки тому. До цього вона навчалася у ХНУ ім. Каразіна.

Поїхала не просто так. Разом із коханою людиною, Мартіном Ладогою. Як розповіла знайома дівчини, теж українка, яка живе у Фінляндії, Ганна і Мартін жили у цивільному шлюбі кілька років, сам хлопець родом з Естонії.

Пара одружилася зовсім нещодавно. “Вони справили весілля в кінці літа і вже мріяли про дітей. Разом вони багато подорожували. Ганна мріяла стати менеджером із туризму. Пройшла курси фінської мови, знала англійську і ще кілька мов. Вступила до цього коледжу бізнесу. Вона була дуже світлою дівчинкою, її важко не помітити. І вона всім допомагала у скрутну хвилину”, – розповідає знайома.

В Інстаграммі та Фейсбуці Мартіна і Ганни є фото з їхніх подорожей. Вони були в Ісландії, Греції, Чехії. Приїздили до Львова, Одеси, Харкова.

Всі, хто знав дівчину, досі не можуть прийти до тями після того, що трапилося. “Це неправда, що вбивця мав до Ганни якісь безмовні почуття. Він просто псих”, – каже знайома загиблої.

Фінн Джоел Марін того дня, 1 жовтня, прийшов у приміщення коледжу з шаблею, яка була у нього в мішку. Він купив її в інтернет-магазині за кілька днів до нападу. Очевидці бачили його у гуртожитку з довгою коробкою.

Джерело.

Close