facebook

Зеленський знайшов винного у всіх бідах України: “Не перестає випробовувати…”

Володимир Зеленський підвів підсумки своєї поїздки по Україні, не забувши поскаржитися на важкий рік

 

Ролик глава держави оприлюднив на своїй сторінці в Facebook і поскаржився на неспокійний 2020 рік, який став винним у всіх бідах України.

Адже всі його поїздки на Луганщину, Буковину і Волинь були пов’язані з ПП і катаклізмами, які охопили значну площу України в червні і на початку липня

“2020-й не перестає нас випробовувати. Захід – повенями, Схід – полум’ям. Але і там, і там українці не опускають рук. Продовжуємо наполегливо працювати разом, щоб подолати і зробити країну кращою”, – написав Зеленський.

Зокрема, в Луганській області Зеленський перевірив результати ліквідації масштабних лісових пожеж у Новоайдарському районі.

Чернівецька область стала одним з епіцентрів поширення китайського вірусу – там президент відвідав новий перинатальний центр, дитячий сад і обговорив наслідки потужних паводків, які також зачепили регіон.
На Волині Володимир Зеленський зустрівся з представниками бізнесу.

Варто відзначити, що це не перший раз, коли президент нарікає на складний рік. Так, під час робочої поїздки на Буковину Зеленський заявив, що всі складнощі, з якими довелося мати справу Україні у 2020 році, він пов’язує з високосним роком. Саме на нього глава держави списав пандемію уханьского вірусу і економічна криза.

Джерело.

Close