facebook

Молодий українець випав з вікна та розбився на смерть у Польщі (фото 18+)

Чоловік випав із вікна на піддашші в одній із кам’яниць на перехресті вулиць Хробрего та Свентоянської в м. Лешно, що знаходиться в західній Польщі, між Вроцлавом та Познанню.

В Польщі змінилися телефонні номери поліції по всій країні

 

Про це повідомляє місцевий портал leszno24.pl.

Трагічний випадок стався у середу, 15 липня, близько 11 год. За попередніми висновками, чоловік випав або вискочив з вікна. У цьому житловому будинку є приміщення для оренди, в яких мешкають громадяни України. Покійний був одним із них. Йому було 30 років. На жаль, чоловік загинув на місці події.

Як стало відомо, українець працював у Лешно, орендував квартиру, а точніше – частину квартири на останньому поверсі житлового будинку на розі вулиць Хробрего та Свентоянської (в цьому будинку також живуть інші українці).

Розтин показав, що причиною смерті 30-річного чоловіка були численні травми. Слідчі встановили, що на момент трагічної події чоловік був один у кімнаті.

 

Відразу після нещасного випадку почали ширитись чутки про те, що громадянин України міг покінчити життя самогубством, вистрибнувши у вікно. Була навіть така версія, що за мить до трагедії він перерізав собі вени.

Правоохоронці не підтверджують, але й не спростовують цієї інформації. За неофіційними даними, з вікна кімнати, в якій жив наш 30-річний співвітчизник, не можна випасти випадково.

Слідчі досі займаються розслідуванням цього випадку. Наразі правоохоронці розглядають дві версії: самогубство або нещасний випадок.

Увага! Фото 18+

Джерело.

Close