facebook

“Зарізав матір на очах у батька”: Син відомого актора влаштував криваве побоїще у власному домі і загинув сам

У будинку актора Рона Елі в Санта-Барбарі (штат Каліфорнія) сталася трагедія.

Була вбита 62-річна дружина Рона Валері Ландін Елі, колишня переможниця конкурсу краси «Міс Флорида одна тисяча дев’ятсот вісімдесят одна» і учасниця конкурсу «Міс США». Її зарізав власний син – 30-річний Камерон Елі, який завдав їй безліч колотих ран.

Озброєного Камерона, випускника Гарвардського університету, застрелили поліцейські, які прибули на місце події, оскільки вважали його таким що «представляв загрозу».

Рон і Валері одружилися в 1984 році. Крім сина у них було дві дочки – Кірстен і Кейтленд.

81-річний Рон Елі найбільше відомий виконанням головної ролі в телесеріалі 1960-х років «Тарзан». Він також знімався у фільмах «Острів фантазій», «Чудо-жінка» і «Док Севідж: людина з бронзи». У 80-х роках був ведучим конкурсу краси «Міс Америка». Останні роки у нього були серйозні проблеми зі здоров’ям.

На момент вбивства дружини він був удома і не постраждав. Елі не міг до ладу спілкуватися з поліцейськими через порушення мови, але пояснив, що його дружину вбив член сім’ї.

Видання Daily Mail повідомляє, що Камерон спочатку спробував звинуватити у вбивстві Валері Рона. Молода людина сам подзвонив в поліцію і, плачучи, сказав, що його батько напав на матір.

Причина злочину поки незрозуміла.

 

Джерело.

Close