facebook

Слідом за гімном, будемо любити собачок — школярів обрадували новим предметом

Уроки гуманного поводження з тваринами можливо будуть введені в школах, а співробітникам поліції будуть видані методички з правилами дій при жорстокому поводженні з братами меншими.

Про це повідомляє GreenPost.

Про це було розказано на прес-конференції про проблему безпритульних тварин Мариною Сурковою, яка виступає віце-президентом ВСГО “Асоціація зоозахисних організацій України”.

Вона повідомила: “органи поліції не завжди знають, як реалізовувати норми законодавства. Коли поліція виїжджає на місце і бачить труп тварини, вона не знає, що з ним робити, куди направляти на патологоанатомічний розтин і судово-ветеринарну експертизу”. Адже зараз навіть протоколи на жорстоких господарів тварин не складаються, коли чотирилапих викидають на вулицю, а свідків детально не опитують і не уточнюють їхні прізвища.

Ця асоціація найближчим часом планує звернення до Міністерства з цього питання. Раніше школярів і вчителів зобов’язали виконувати гімн України перед уроками в закладах середньої освіти. Тоді рішення було підтримано 64 депутатами.

Джерело.

Close