facebook

Алла Мазур на честь свого ювілею знялася без перуки на обкладинці глянцю

Зірка каналу “1+1” святкує день народження. Сьогодні, 16 вересня, ведуча “ТСН. Тижень” Алла Мазур святкує день народження.

Першими привітали зірку каналу “1+1” її колеги ведучі “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, які презентували сюрприз – обкладинку Алли для осіннього номеру журналу Marie Claire.

На обкладинках, яких зробили цілих п’ять, ведуча вразила всіх новою зачіскою та стильним образом від українських дизайнерів!

Новий випуск легендарного французького видання присвячено силі духу і сміливості бути відвертими, – якою і є головна героїня, улюблениця мільйонів Алла Мазур.

Алла зізналася, що боротьба та перемога над онко розділила її життя на “до” та “після”. І цей день народження для неї не схожий на всі попередні. В інтерв’ю Алла відверто розказала про пережите, про страхи, особистий досвід та поради, про любов і силу, про цінність життя, про сина і батьків.

Привіт, мій новий рік!. Я жива – і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки на краю – і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себе нову – і відчула, що цією свободою можна поділитися. І підтримати інших. Тих, хто зіткнувся з онкологією в час пандемії. Але шанс одужати – є. І чим раніше почати – тим вищий. Мене надихала одна глядачка. Вона написала: ваша робота в ефірі доводить нам, що перемогти – можна. Тепер хочу переконати, що і візуальних наслідків цієї боротьби особливо боятися не варто. Бо головне – очистити організм. А волосся – відросте. І життя підкине вам новий образ: який може виявитись несподівано симпатичним. Навіть модним і актуальним. Не бійтеся змін. Повірте у себе і свої сили. Наповнюйте себе любов’ю. Тільки так ми можемо ділитися нею з іншими. Довіртеся Небу: там справді дивовижним чином підказують нам шлях
сказала незмінна ведуча новин ТСН. Тиждень
Фотоісторія та інтерв’ю Алли Мазур незабаром з’явиться і у діджитал-проєкті на сайті видання, а також на французькому сайті міжнародного глянцю. Історія української телеведучої Алли Мазур надихатиме весь світ.

Примітно що французька редакція Marie Claire координувала всі етапи підготовки публікації українського журналу і пишаються історією з Аллою.

Ми пишаємося, що такі героїні як Алла, з’являються в українському виданні. Стиль обкладинки створений в кращих традиціях журналу. Вразив зміст – він як глибоко український, так і міжнародний. Актуальний та космополітичний

Над виданням працювали:

Дизайнери: Лілія Літковська, Олена Буреніна, Ельвіра Гасанова.

Фотограф – Ростислав Ріпка, зірковий фотограф 1+1, автор фотопроєкту Harcourt Натхнення.

Асистент – Ігор Сулій.

У фотозніманнях було використано кіносвітло – французька мистецька техніка Аркур.

Візажист – Юлія Волинська

Стиліст – Катерина Маркова.

Джерело.

Close