facebook

Буде тепло і сонячно, але є нюанс: синоптики уточнили погоду на понеділок

Синоптики попереджають про низькі температури в нічний час доби

Погода в Україні 21 вересня, в понеділок, буде теплою і сонячною. Вдень стовпчики термометрів сягатимуть +26 градусів. Проте вже вночі очікується сильне похолодання в деяких південно-східних регіонах. Детальний прогноз на понеділок опублікували синоптики Українського гідрометцентру.

Згідно з оновленим прогнозом, середній рівень тепла по країні 21 вересня по підніметься на 2-4 градуси у порівнянні з неділею. Так, у більшості регіонів термометри покажуть +21…+24 градуси тепла. У Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях, а також у центральній і південній Україні градусники піднімуться до +22…+26 градусів протягом дня. Найпрохолодніше – +20…+22 градуси – буде на південному сході країни, однак і там очікується ясна погода.

В нічний час температура повітря буде сильно відрізнятися. Місцями синоптики прогнозують зниження рівня тепла до +3…+5 градусів в Донецькій і Луганській областях. В середньому по країні в нічний час доби 5-8 градусів. У приморських регіонах також погода вночі стане “осінньою” – термометри покажуть до +9 градусів.

Джерело.

Close