facebook

День осіннього рівнодення 2020: що суворо заборонено робити в цей період

День осіннього рівнодення буде особливим через високосний рік

День осіннього рівнодення настане вже 22 вересня 2020 року. День стане дорівнювати ночі о 16:30 за київським часом. Вважається, що з цього часу починається справжня осінь, і настає пора підбивати підсумки. Варто поміркувати про досягнення і помилки минулого, зробити висновки, зайнятися прибиранням, позбутися від непотрібних речей.

Для цього дня існує також ряд певних заборон. Про те, чого не варто робити 22 вересня – читайте в матеріалі Styler.

Що не можна робити в День осіннього рівнодення
Не можна конфліктувати – якщо ви будете нести розбрат, то можете порушити тонку грань добра і зла. Ранок варто почати з позитивних думок і правильного настрою. Сумні і депресивні думки женіть, вони можуть злякати удачу і везіння.

Це день підбивання підсумків, тому нові справи починати не варто. Не починайте ремонт, бізнес і відмовтеся від будь-яких угод 22 вересня.

Не можна також брати гроші в борг або ж позичати їх кому-небудь.

Суворо заборонено в День осіннього рівнодення заздрити іншим, засуджувати їх і розпускати плітки.

Чому у 2020 році цей період небезпечний
Хоча День осіннього рівнодення – спокійний період роздумів і підбивання підсумків, негативне забарвлення йому може надати високосний рік.

Астрологи кажуть, що багато думок 22 вересня можуть матеріалізуватися і надалі вплинути на ваше життя.

Тому будьте вкрай обережні з думками, висловлюваннями і навіть бажаннями. Щоб позбутися від неприємностей і не накликати на себе біду, займіться прибиранням, винесіть непотрібні речі.

Джерело.

Close