facebook

Молода українка подарувала життя свому синочку, а сама загинула від коронавірусу

Молода українка Наталія Маркушина загинула від коронавірусної інфекції. Жінка ще під час вагітності заразилася COVID-19. Їй вдалося народити сини, але організм був дуже ослаблений після родів і жінка на превеликий жаль померла.

Наталі було всього 34 роки, вона з міста Ірпінь Київської області, а її чоловік працює заступником міського голови.

Про цю сумну звітку повідомив Володимир Карплюк на своїй сторінці у фейсбук.

Варто зазначити, що Наталя потрапила Київського пологового будинку вже у важкому стані. Жінці вдалося народити здорового сина. Його назвали Марко. Але самопочуття жінки тільки погіршувалося, її перевели на апарат ШВЛ, а за три тижні її перевезли на лікування у німецьку клініку. Жінка перебуваючи на лікуванні в Німеччині ще десять днів боролася за життя, але хвороба виявилася сильнішою і жінка 24 вересня померла.

Володимир Карп’юк на своїй сторінці у фейсбуці також зазначив наступне:

“Мені ніколи не було так боляче писати… Сьогодні відійшла у Вічність прекрасна людина – Наталія Маркушина (Бадрудінова) – дружина мого Друга, першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.
Наталія Олександрівна ціною свого життя подарувала життя своєму сину.
Її знали в Ірпені як фахового нотаріуса та справжнього професіонала, яка завжди допомагала тисячам простих людей у вирішенні їхніх проблем.
Від себе особисто, від імені Ірпінської громади та нашої команди висловлюю щирі співчуття Олександру Григоровичу, рідним та близьким Наталії Олександрівни.
Ми поділяємо горе з Олександром Маркушиним та його родиною і сумуємо разом з ними.”

Джерело.

Close