facebook

Подати на візу до Чеського консульства можна тепер на підставі жеребкування

Відтепер, для цілей сезонного працевлаштування та спільного проживання родини терміни подачі заяв будуть призначатися на підставі жеребкування. Для подачі заяв з іншими цілями заявники мають реєструватися e-mailом

 

Інформує Це моя Україна з посиланням на сайт Генерального консульства Чеської Республіки у Львові

У консульстві повідомляють про зміни в реєстрації для подачі заяв на довгострокові візи / дозволи на проживання згідно окремих цілей.

Було вирішено, що терміни для подачі заяв на отримання віз з метою сезонного працевлаштування та спільного проживання родини будуть розподілятися на підставі жеребкування. Реєстрація для участі у жеребкуванні відбуватиметься кожного понеділка, вівторка, середи та четверга з 14:00 до моменту прийняття останньої особи, зацікавленої у реєстрації того дня.

 

Вперше таким чином зареєструватись для жеребкування можна було у четвер, 01.10.2020 р., від 14:00. У консульстві наголошують, що не має значення, коли заявник прибуде для реєстрації. Якщо наприкінці реєстраційного періоду заявників буде більше, ніж квота консульства, із відповідної кількості заявників методом жеребкування буде відібрана відповідна кількість заявників та визначені терміни подання заяв; якщо буде менше заявників, ніж квота консульства, то всім, хто взяв участь у жеребкуванні, буде також випадково розподілений термін подання заяви.

У консульстві говорять, що відчувають підвищений інтерес заявників на візи з метою спільного проживання родини – тому воно максимально збільшило свої можливості, щоб прийняти якомога більше заяв саме з цією метою протягом наступного періоду.

Реєстрація для подання заяв на довгострокові візи та дозволи на проживання з іншими дозволеними цілями відбуватиметься виключно в електронному вигляді.

Джерело.

Close