facebook

Від негоди на півночі Італії загинуло 5 людей

На півночі Італії, внаслідок негоди загинуло ще четверо людей. Відповідно, загальна кількість загиблих складає п’ятеро людей.

Повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Corriere della Sera.

Люди загинули, внаслідок сильних злив у регіоні. Річки вийшли з берегів, спричиняючи руйнування мостів, доріг та зсуви. За добу що минула кількість опадів побила історичний рекорд 1958 року. Місцями добовий показник показав: 630 мм опадів.

Надзвичайники виявили тіло 36-річного чоловіка з Квадрони, автомобіль якого з’їхав у річку в п’ятницю вночі. Його братові вдалося врятуватись, він виплив та вчепився за гілки.

Ще одного знайденого загиблого, вважають що це місцевих поліцейських, який вийшов на пробіжку і не повернувся до дому.

Третє тіло людини знайшли у річці Роя. Скоріш за все, що його могло принести потоком з території Франції, де села у долині річки також дуже постраждали від повеней. Четвертого загиблого знайшли у Санремо.

Нагадаємо, на вечір 3 жовтня було відомо про одного загиблого – волонтера, який брав участь у рятувальній операції – та 11 зниклих безвісти.

Водночас, 17 людей, які виявилися відрізаними від світу у хатині високо в горах після зсуву, вже спустили вниз гелікоптером, їхньому життю нічого не загрожує.

У населених пунктах, які постраждали від високої води, продовжують розчищати вулиці.

Джерело.

Close