facebook

“Передвиборний срач”: Полякова пояснила концерт під Харковом

Оля Полякова влаштувала концерт на честь Дня вчителя в Харківській області, а після появи новин відреагувала на скандал в мережі.

Українська співачка і одна з суддів Ліги Сміху Оля Полякова на прохання Геннадія Кернеса влаштувала концерт у Харкові 3 жовтня до Дня вчителя поруч з однією зі шкіл міста.

Коли на концерт відреагували глава МОЗ Максим Степанов, і поліція Харківсько області, Оля Полякова записала відеозвернення у відповідь на істерику в мережі.

“Всіх, хто хвилюється про те, що вони прочитали в ЗМІ, що на мене завели кримінальну справу з приводу Харківського концерту до Дня вчителя, я хочу заспокоїти. Дивіться, я вдома, в халаті, мені нічого не загрожує. Звичайно, хочу сказати, що сьогодні весь галас з приводу заходів і концертів пов’язаний безпосередньо з передвиборчим срачом”, – написала вона

При цьому в сторіс співачка підписувала кожне відео по різному, наприклад, в оповіданні про вибори написала: “передвиборний срач”.

“Але все це можна обговорювати тільки тоді, коли закриють метро, яке кожен день відвідує стільки людей, що мені стільки і за рік не зібрати. Тому, дорогі мої, бережіть собі, не цілуйтеся, носіть маски і не читайте новини, особливо перед виборами”, – заявила Полякова.

Перед цим про концерт Олі Полякової висловився Максим Степанов на брифінгу: “Харків, який постійно знаходиться в антирекордах, практично кожен день встановлює нові антирекорди, ну дуже важливо для місцевої влади провести цей концерт. Звичайно, у нас же вибори. Не здоров’я і життя громадян головне, а вибори. Тому обов’язково треба провести концерт 3 жовтня, зібрати тисячі людей, щоб потім подивитися, яка кількість хворих буде через тиждень-десять днів”.

Відреагував також і департамент комунікації поліція Харкова.

“1 жовтня в ході моніторингу мережі Інтернет, працівники Новобаварського відділу поліції виявили інформацію про те, що 3 жовтня на території району відбудеться концерт за участю відомої української співачки. Поліцейські в той же день зареєстрували інформацію в єдиному обліку заяв і повідомлень”, – йдеться в заяві.

Оля Полякова в халаті записала відеозвернення про концерт в Харкові:

Джерело.

Close