facebook

У Києві після сварки з дружиною батько спалив маленького сина у ліжку

Підозрюваного затримали правоохоронці.

 

У Києві у понеділок, 5 жовтня, на проспекті Правди, 31-А, на сьомому поверсі у багатоквартирному будинку спалахнула пожежа.

“Неадекватний батько після сварки з дружиною підпалив ліжко з дитиною 6 років, зачинився в квартирі і не пускав мати всередину. Дитина задихнулася в диму”, – інформує dtp.kiev.ua.

На місце прибули пожежники, поліція і карети швидкої допомоги. Працює слідчо-оперативна група.

За інформацією “Київ Оперативний”, в один із моментів після підпалу чоловік виліз у вікно, пожежні йому кричали: “Відчини двері!”, а він їм у відповідь сказав “Зараз, іще 5 хвилин”.

Пізніше стало відомо, що 35-річний батько забрав дитину в гості, а коли мама прийшла забирати 6-річного хлопчика, батько її не пустив до квартири.

Він запустив чадного газу в квартиру та підпалив ліжко дитини. До того ж, він поводив себе неадекватно та не відчиняв двері рятувальникам і правоохоронцям.

Батько виявився колишнім військовим. Підозрюваного затримали правоохоронці.

У поліції інформують, що інформація про пожежу у квартирі надійшла до столичної поліції сьогодні о 20:40. За викликом негайно виїхали наряди поліції, рятувальники та медики.

“Після гасіння пожежі у квартирі виявили тіло дитини. Окрім цього, у помешкані перебував 35-річний батько загиблого хлопчика, який неадекватно поводився і відмовлявся відчиняти двері рятувальникам та правоохоронцям. Його затримали. Наразі з ним проводяться слідчі дії”, – йдеться в повідомленні.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Подільського управління столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство)Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують усі обставини скоєного.

Чоловіку, який спалив свою наречену минулого літа, присудили 15 років за ґратами
присудили 15 років за ґратами. Трагедія сталася минулого літа. Співмешканець 22-річної дівчини облив її бензином та підпалив просто під вікнами багатоповерхівки. Потерпіла зазнала 90% опіків.

Джерело.

Close