facebook

Лікар назвала причину, через яку всі українці перехворіють коронавірусом

Медик Катерина Сояк переконана – практично нікому з жителів України не вдасться уникнути зараження Covid-19.

Відомий лікар-епідеміолог Катерина Сояк стверджує-оскільки на даний момент в Україні люди категорично не дотримуються карантину з кожним день кількість хворих буде все більше.

Про це повідомляє портал APnews з посиланням на коментар медика.

Сояк зазначила, що методика боротьби з китайським коронавірусом Covid-19 Індивідуальна в кожній країні. І ті заходи, які застосовувалися в одній державі, можуть не бути ефективними в іншому.

“Жодна країна не схожа на іншу, у всіх були свої специфіки. Ми щоразу намагаємося щось порівняти, але насправді порівнювати, я вважаю, не варто. Чужий досвід-це добре, але треба відчувати і орієнтуватися все одно по собі”, – сказала медик.

Сояк стверджує, що ті антикоронавірусні заходи, які застосовують українські МОЗ і уряд здебільшого розбиваються об безладність українців.

“Наші люди не дуже дотримуються карантину, вони не педантичні. Це не означає, що ми погані, це просто констатація факту, просто так виходить. Ми не звикли жити за такими правилами. Можливо, для нас щось інше буде ефективним. У будь – якому випадку ми всі перехворіємо, тому що сприйнятливі до цієї інфекції на 100%”, – підсумувала вона.

Джерело.

Close