facebook

Найближчої доби Землю накриє магнітна буря: як вберегти здоров’я

У найближчу добу Землю накриє потужна магнітна буря, яка може стати причиною погіршення самопочуття у багатьох людей. Як відзначають фахівці, геомагнітне коливання очікується середньої інтенсивності, але в поєднанні з погодою, воно може сильно вплинути на здоров’я людей.

За даними вчених, магнітна буря почнеться 11 жовтня, і вона стане нетривалою – вже до понеділка, 12 жовтня, ситуація стабілізується. Неділю варто провести на природі та знизити фізичне та емоційне навантаження, пише РБК-Україна.

Щоб впоратися з перепадами потрібно обов’язково добре висипатися, виключити алкоголь і жирну важку їжу з раціону. Допоможе також контрастний душ і помірні фізичні навантаження – легка зарядка, басейн, прогулянка на свіжому повітрі.

Метеочутливим людям, а також тим, у кого є хронічні захворювання серцево-судинної системи, варто утриматися від тривалої напруги та постаратися більше відпочивати. Необхідні ліки варто тримати під рукою і контролювати свій стан.

Обов’язково потрібно підтримувати питний режим у нормі та збільшити кількість звичайної питної води. Також в раціон можна включити трав’яні чаї, відвар шипшини, компоти, фрукти та овочі.

Якщо мігрень все-таки наздожене, то можна прийняти таблетку знеболювального і полежати з закутаними ногами.

Джерело.

Close