facebook

Ласкаво просимо у ковидну резервацію, Україна

Тисячі українців почали свій шлях з вигаданого світу в реальний.

Ось в 1986 році мало хто знав про радіацію, але почувши про небезпеку, люди хоча б не демонстрували зневагу до себе і оточуючих – не каталися на риболовлю на Прип’ять тощо.

Але відтоді наше суспільство безумовно деградувало. Нахабне презирство до проблеми, яка може вбити і персонажа, і оточуючих – багато місяців поспіль було трендом місцевих оптимістів. Курорт так курорт, фестиваль так фестиваль, концерт, електричка і плацкарт – звичайно так.

Дикістю громадян сповна скористалися місцеві злодії – бюджетні витрати всіх рівнів пішли за звичними струмочками для розпилу, а не в медицину. Дітей відперли в школи, подорожуючих в плацкарти, працючих – в переповнені маршрутки.

Причому, коли епідемія вже розгорілася – депутати вирішили збиратися раз на місяць. А ось діти – продовжують ходити в школу кожен день. І цей епізод саме те, за що багато слуги народу підуть у в’язницю і через 10 років.

Тепер у нас черги зі швидких під лікарнями, в яких немає місць. Цьому факту найбільше жахаються ті, хто ще місяць тому сміливо ліпив у ФБ фотки з курорту.

Тисячі людей, роками вбивали себе і свою країну позицією “Я не читаю новин”, “Я не цікавлюся політикою”, “Він симпатичніше, ось я і проголосував” – почали свій особистий шлях в реальний світ з вигаданого.

Але до поліпшень це призведе ще не скоро. Адже особи з незайманим розумом дуже швидко і надовго опиняться в лапах шаріїв і версій про те, що ковід з’явився тому, що розвалився СРСР.

Джерело.

Close