facebook

Чорновіл звинуватила Зеленського в застосуванні досвіду Гітлера

Екс-політик обурена опитуванням, яке анонсував глава держави.

Колишній народний депутат Тетяна Чорновол висловила обурення після рішення президента України Володимира Зеленського провести опитування щодо можливої страти за корупцію.

На своїй сторінці в Facebook політик заявила, що у Зеленського відсутня політична воля для боротьби з корупцією, тому подібне опитування виглядає як піар.

“Добре, якщо тільки попіаритися. Адже політичної волі у Зелі на боротьбу з корупцією немає. Маркером цього є те, що керівник ОП Андрій Єрмак кримінально зовсім не відповідає за придбання непристойно дорогого мерса за гроші, які його брат “наколядував” з різних лохів за посади”, — повідомила Чорновіл.

Екс-нардеп у своєму повідомленні в соцмережі порівняла методи чинного президента зі вчинками канцлера фашистської Німеччини Адольфа Гітлера.

“Отже, що це було? Тільки піар? Або Бубочка “втратив береги” і взявся освоювати технології Гітлера. Адже в теорії, для посилення влади просто необхідно легалізувати репресії через різні народні опитування\референдуми”, – пише Чорновіл.

Політик наприкінці своєї заяви підсумувала, що Зеленському не вистачить “хребетності” для методів Гітлера.

Джерело.

Close