facebook

“Їхали у пологовий”: у жахливій ДТП загинула вагітна жінка (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 19 жовтня на трасі “Київ-Чоп” трапилась смнотальна ДТП, у якій загинула вагітна жінка. Інших постраждалих госпіталізували з травмами різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Рівненської області, пише “Цинічний Львів”.

Слідчі встановили, що водій автомобіля Honda — 27-річний житель Рівного, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем Volkswagen під керуванням 37-річного жителя обласного центру.

“Внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажирка Volkswagen: чоловіка у тяжкому стані госпіталізували у реанімаційне відділення, його 32-річну дружину — у травматологію. 25-річна пасажирка Honda, яка перебувала на останньому терміні вагітності, від отриманих травм загинула на місці.

Її чоловіка із різними тілесними ушкодженнями госпіталізували у травматологічне відділення. Подружжя їхало у пологовий будинок.” – повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть усі обставини смертельної автопригоди.

Джерело.

Close