facebook

В Україні настає затяжний сезон холодів: нові карти погоди

Погода в Україні істотно зіпсується до кінця жовтня

 

Погода в Україні остаточно покаже свій осінній характер до кінця жовтня. Синоптики вважають, що останній тиждень місяця буде холодним. Але не обійдеться і без приємного бонусу з майже +20 в кінці робочого тижня.

Так, згідно з прогнозом Наталки Діденко в Facebook, температура повітря знизиться на найближчих вихідних і весь наступний тиждень буде холодним.

Що стосується найближчої перспективи, то в ніч на середу 21 жовтня буде холодно – від +1 до +6 градусів. У Карпатах до 0-3 градусів морозу, а на Півдні +6+10 градусів.

Вдень у середу очікується +10+15 градусів. А ось в четвер і п’ятницю в країну прийде коротке потепління.

“Забігаючи трохи вперед, скажу, що 22-го жовтня, в четвер, взагалі, потеплішає до +12+18 градусів, а на півдні до +15+20 градусів”, – каже синоптик.

А ось опади завтра малоймовірні. Лише в Чернігівській, Сумській областях місцями пройдуть періодичні дощі. Подекуди очікуються тумани.

Вітер з північно-західного зміниться на південно-західний, помірний, часом рвучкий.

У Києві 21 жовтня без опадів, з південно-західним вітром з поривами. Найближчої ночі +2+5 градусів, вдень близько +12 градусів.

“Потеплішає в Києві 22-23 жовтня до +17+18 градусів, буде чудова гарна погода, а на уїк-енд знову температура повітря знизиться і вже весь наступний тиждень очікується холодним”, – пише Діденко.

Джерело.

Close