facebook

У Польщі фітнес-клуб перейменували на «церкву», аби не закривати на карантин

У польському місті Краків один із відділів мережі фітнес-центрів вирішив відкрити релігійний гурток «Церква здорового тіла». Таким чином заклад хоче продовжити роботу під час карантину.

Про це керівництво фітнес-клубу повідомило у Facebook.

У клубі заявили, що «преподобні» тренери з «ради старійшин» клубу запрошують усіх охочих на релігійні зібрання. За окрему плату також можна «протестувати спортивні тренажери» з магазину клубу. Щоб прийти на таке зібрання, необхідно попередньо повідомити «духовних наставників».

«Ми боремось не лише за здоров’я! Зараз ми боремось за виживання! За наші робочі місця!», ㅡ повідомили у фітнес-клубі.

«Оскільки фітнес-клуби не можуть працювати, сьогодні у нас пройдуть збори релігійної громади членів Церкви Здорового Тіла. Складно повірити? У цьому світі можливо все», – йдеться в повідомленні закладу у Facebook.


Тепер членів колишнього фітнес-клубу, тобто «членів громади», зустрічатиме «Рада старійшин» – тренери.

Зазначається, що рішенням клубу зацікавилися правоохоронці, які влаштували перевірку в закладі. І зараз із санепідемстанцією вирішують, що робити з клубом далі.

Нагадаємо, з 10 жовтня у Польщі значно посилили карантинні обмеження для спортивних закладів, салонів, проведення конкурсів і тренінгів, готелів, закладів харчування, парків, релігійних церемоній та інших громадських зборів.

Джерело.

Close