facebook

Чорна п’ятниця: день найнижчих цін на «Всеосвіті»

Наближається найзнижковіший день у цьому році. Єдиний день, коли можна закупитися по повній з шаленою вигодою.(Портал Всеосвіта).

Вже за лічені дні, 27 листопада – Чорна п’ятниця (Black Friday) 2020.
На вас очікують по чорному низькі ціни. У цей день ви можете купити абсолютно все на порталі «Всеосвіти» з вигодою -30%.

Ціни по собівартості й нижче, безліміт на кількість товарів в одному чеку та дуже багато подарунків. Усе це буде в чорну п’ятницю – 27 листопада.

Що варто знати, аби у цей день купувати на «Всеосвіті» з максимальною вигодою:

Покупки на «Всеосвіті» поділяються на дві категорії: електронні товари та брендовані товари з магазину.

Користувачі мають додаткові бонуси, які у жодному разі не анулюються, а навпаки, додаються: кешбек та персональна знижка, як учасника клубу «Всеосвіта».

Якщо ви відкладете будь-які покупки й оплати до п’ятниці, то:

Отримаєте знижку повністю на все -30%.

При замовленні електронних товарів (оплата курсів, вебінарів та конференцій з підвищення кваліфікації тощо) додатково до чорноп’ятничної знижки можете використати кешбек, а це додатково ще -50%.

При замовленні двох і більше товарів отримаєте у ПОДАРУНОК брендовані суперручки «Майстер педагогіки» та «Люблю своїх учнів», простий олівець «Змінюй. Створюй. Осучаснюй» або браслет «Люблю своїх учнів».

Кожен чек на загальну суму 1000 грн і більше = унікальний лімітований товар – чашка «Знання – моя сила» у ПОДАРУНОК.

Як це працює:

Товари з магазину: якщо ви купите два товари загальною вартістю 500 грн, то заплатите 350 грн + отримаєте у подарунок брендову ручку “Майстер педагогіки”.

Електронні товари з порталу: якщо ви заплануєте участь у вебінарі й замовите сертифікат про підвищення кваліфікації, то замість 70 грн заплатите 49 грн. Віднімаємо 50% кешбеку – платимо 25 грн, а з персональною знижкою учасника клубу «Всеосвіта» – 20 грн.

Будь-які електронні товари та товари з магазину: якщо у загальному чеку вийде сума 1000 грн і більше, то ви отримаєте в подарунок лімітований брендовий товар – чашку «Знання – моя сила». А якщо серед усіх замовлених товарів буде два і більше з магазину (не враховуючи електронні товари), то до чашки ще й отримаєте ручки або браслет. Увага!!! Це на кожну тисячу. Тому уявіть кількість подарунків, якщо чек складатиме 2000 грн, 3000 грн і більше.

ПІДКАЗКА: Ви можете разом із друзями, рідними чи колегами оформити одне замовлення на всіх (одним чеком) та отримати купу подарунків.

Отримуйте задоволення від шопінгу!!! Чорна п’ятниця наближається дуже швидко!!!

Джерело.

Close