facebook

“На пішохідному переході”: 6-річний хлопчик якого збив автомобіль перебуває у комі

В Черкасах в реанімації перебуває 6-річний Владислав. Напередодні його збила автівка. Бабуся, яка була з ним загинула, а ось хлопчик зараз у важкому стані.

Про це повідомляє “Суспільне” з посиланням на завідувача реанімації Обласної дитячої лікарні Віктора Жилу.

Зараз 6-річний Владислав перебуває у штучній комі. У нього закрита черепно-мозкова травма, рвані рани обличчя та забої. За словами завідувача реанімації, хлопчик дихає самостійно, але задля протекції та відновлення головного мозку він у штучній комі:

“Питання оперативного втручання поки що не стоїть. Якщо це неконтрольований набряк мозку або це крововилив, тоді, можливо, потрібно буде оперувати”, – говорить Віктор Жила.

За словами медиків, лікування хлопчика поки що повністю фінансує медзаклад. Прогнозу щодо подальшого стану хлопчика лікарі поки не дають.

Батько маленького Влада, Дмитро Чернявський про аварію говорить наступне:

“Мені подзвонили з телефону бабусі. Я тоді був на роботі, але терміново туди виїхав. Там пішохідний перехід без нанесення розмітки. Світлофор є, але після закриття крамниці, він не працює. Могли б хоча б переробити, щоб він працював від натисканя кнопки.

Аварія сталася по вулиці Сумгаїтській 4 грудня о 19-тій годині. Тут є знак “пішохідний перехід” та світлофор, який не працює.

Проти водія, який збив хлопчика і бабусю відкрито кримінальну справу. Ведеться слідство. Водію загрожую до восьми років позбавлення волі.

Джерело.

Close