facebook

“Завжди був взірцем відданого служіння”: у віці 32 років загинув молодий пожежник

Робота пожежника одна з найнебезпечніших в нас час. Ти кожного дня просинаєшся і не знаєш, що тебе чекає завтра. А ще важче переживати втрату своїх товаришів по службі.

Так, вчора 7 грудня на 32 році життя загинув 32-річний рятувальник Віталій Погорецький. Це велика втрата для рідних та всього колективу з яким працював Віталій.

Про цю трагічну звістку повідомляє Головне управління ДСНС України у м.Києві, передає “Це моя Україна”.

“Життя жорстоке. Лише зранку ти посміхаєшся йдучи на роботу, п’єш каву, а вже через годину тебе спантеличують страшною звісткою…
Професія пожежного, це завжди ризик. Це виклик не тільки стихії, а й самому собі. На жаль, реальність до нас занадто сувора.
Сьогодні, 7 грудня ми втратили нашого товариша, друга, колегу – Віталія Погорецького. На 32 році його життя обірвалось. Він завжди був взірцем чесного і відданого служіння, прикладом для наслідування. Це була нерівна боротьба, і на превеликий жаль, недуга виявилася сильнішою… Київський гарнізон зазнав величезної втрати. Віталій почав свій шлях з простого курсанта Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, і рішуче йшов вперед. І не важливо, яку б посаду він не займав, він завжди в першу чергу залишався Людиною!
Нам дуже боляче. Цей біль не пройде. І пам’ять про нашого товариша, вічно житиме в серцях кожного! Найщиріші співчуття родині! Ми серцем і душею розділяємо Ваші біль та горе. Нехай Господь дасть Вам сил, щоб подолати це випробування.” – йдеться повідомленні.

Джерело.

Close