facebook

У “Слуг народу” відбувся гучний конфлікт із Зеленським: не вважає за потрібне спілкуватися!

Під час зустрічі Президента України Володимира Зеленського з партією «Слуга народу» відбувся гучний конфлікт.

Під час зустрічі Президента України Володимира Зеленського з партією «Слуга народу» відбувся гучний конфлікт пов’язаний із закритістю президента його команди, пов’язаних з цим проблем з комунікацією.

Про це повідомляють ЗМІ.

Згідно з оприлюдненими відомостями, багато народних депутатів вийшли зі зборів, які відбулися у КВЦ «Парковий» дуже незадоволеними. Такі зустрічі відбуваються регулярно. Однак, як повідомляє джерело в президентській партії, команда президента дуже закрита.

Спілкування між членами партії побудоване за схемою піраміди, коли із керівництвом на пряму не спілкуються. Вона має 15 груп по 17 осіб максимум. Кожна така група має куратора, щоправда неофіційного. Саме через таких людей відбувається спілкування з Офісом Президента.

Оскільки, більшість із новообраних депутатів не професійними політиками, то додатково з ними Зеленський спілкуватись не вважає за потрібне.

Крім того, перед зустріччю з президентом, як попередній раз 28 серпня, забирали мобільні телефони.

Також відзначається, що крім нарікань на закритість президента та його команди є проблеми:
– з відсутністю нормального обговорення проектів,
– відсутності належних відомостей про те, що ухвалюється,
– поширюються чутки, що постійно все контролюють правоохоронці та проводять спостереження за членами партії,
– нарікають і на посилення контролю за депутатами з боку Верховної ради та введення відповідальності за кнопкодавство, прогули.

Нагадаємо, у Володимира Зеленського хочуть ввести додаткові підстави для дострокового припинення повноважень народного депутата України. Однак закріплення умов і процедури позбавлення мандата не в Конституції, а в звичайному законі, може створити можливість для постійної зміни «правил гри».

Close