facebook

“Тіло понівечене, прошите кулями”: на Львівщині живодери ледь не вбили собаку (ФОТО 18+)

У вівторок, 5 січня, на Львівщині ветеринари прооперували собаку, якого з поламаними кінцівками і кулями в тілі виявили минулого тижня у Самборі небайдужі люди.

Про цей інцидент вчора, 4 січня, повідомив у мережі Фейсбук отець Роман Грицишин, яий допомага тваринам, що потрапили в біду, передає “Цинічний Львів”.

“Сьогодні побачив кулі у живому тілі. П’ять днів тому ввечері позвонила до мене парафіянка п. Галина Дацюк і дала знати, що під “Паспортним столом” на вулиці Чорновола лежить у муках песик із напевно поломаними лапами (ймовірно збитий автом…).

Забрав з вулиці до себе у тепло, зранку приїхав ветеринар і чекали через вихідні на можливість зробити рентген, щоб знати як поскладати кості, накласти гіпс… Болі у собачки були такі, що доводилось самому колоти обезболюючі навіть серед ночі.

Сьогодні всеж забрали у клініку, зробили рентген… На рентген світлині побачили окрім переломів ….. кулі! Дві кулі від пневматичної зброї, з якими песик жив. Це лише у задній частині тулуба, а грудну клітку і голову ж не просвічували”, – написав вчора отець Роман.

А вже сьогодні, 5 січня, собаку прооперували та розповіли про результати операції.

“Його розстрілювали впритул і насолоджувались його болем і плачем…Тіло нашпиговане пневмокулями: лише на двох рентгензнимках іх виявили 4, а скановано лише 1/3 тулуба. Кулі глибоко у тілі, що свідчить про розстріл з близької відстані з пневмозброї. Жодної сьогодні при операції не вийнято: ставилась ціль скласти два важкі переломи, з якими собачка мучилась 6 днів! Переломи у нижніх частинах кінцівок,тож на автотравму теж не схоже-скоріше арматура, або палиця в руках відморозків!

Собачку,якщо не буде оскладнень,на завтра забираємо у домашнє тепло,а от оплату операцій і довготривалого лікування у клініці Лободенка (надто поважні травми) зголосились взяти на себе Волонтери-Зоозахисники із “Врятовані хвостики-Старосамбірщина”.

Буде фотозвіт оплачених рахунків виставлених клінікою.

Рахунок допомоги на лікування собачки 5168 7554 3749 7288 ПриватБанк. Або у клініку Лободенка (Самбір, центр) з поміткою “На лікування розстріляного песика”. Ведуть зошит”, – повідомляє отець.

Джерело.

Close