facebook

Арсен Мірзоян просить про допомогу в боротьбі з раком: “Давно лікуюся”

Відомий український співак Арсен Мірзоян, який має звання заслужений артист України часто радує своїх підписників і фанатів в соціальних мережах новими фотографіями або короткими відео.

Зараз Facebook Instagram просто зробив скріншот своєї ж публікації і виклав його в Instagram Stories.
Йдеться про збір коштів для дівчини, яка вже давно лікується від раку. “Друзі, допомагайте. Третя з чотирьох крапельниць призначена на 13 січня. Необхідно зібрати 100 тисяч гривень. Звіт за другу камельницю на фото”, – йдеться в повідомленні з номером картки та ПІБ її власника, куди необхідно пересилати кошти.

 

Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

Виходячи з інформації на її сторінці, яка була опублікована 12 листопада 2020 року, дівчина пройшла першу крапельницю, а 4 грудня вона повідомила, що і друга крапельниця пройдена успішно. Але все ж є деякі наслідки навіть після не “хімічного” лікування. Вона відзначає відчуття жахливої слабкості і втоми, а також повна відсутність сил.

“Мало хто знає, але я вже давно лікуюся від раку. Я пройшла хіміотерапію, операцію, променеву терапію, ремісію і рецидив, І тепер знову хіміотерапію, внутрішню променеву терапію, з наслідками якої борюся вже третій місяць, але хвороба все не відступає”, – якось писала вона в одній з своїх публікацій.

Дівчина, яка хворіє на рак, скріншот: Instagram

 

Джерело.

Close