facebook

Українцям пояснили, як купувати “запрещенку” в супермаркетах: жодних проблем

В Україні після посилення карантину на період з 8 по 24 січня в супермаркетах ввели обмеження на продаж деяких непродовольчих товарів. При цьому громадяни навчилися обходити подібні заборони в магазинах та знайшли спосіб купувати “запрещенку”.

 

У мережі пояснили, як можна затоварюватися в торгових точках під час зимового локдауну. Так, киянка Світлана Котляревська на своїй Facebook-сторінці розповіла, “як купувати товари, які нібито заборонені”.

“Пробивайте все через касу самообслуговування. І жодних проблем. В системі товари не заблоковані для покупки”, – пише вона.

Киянка зазначила, що касир-помічник, який часто лише один на велику кількість кас, не стане перевіряти, що покупці набрали у візок.

“Може, на великій 6 кг пачці порошку не прокотить, але дрібниці типу лампочок, колготок та іншого відмінно проходить”, – уточнила Світлана.

Також вона додала, що вже особисто перевірила такий спосіб покупки “запрещенки” в магазинах мережі “Сільпо” і Novus в дії та переконалася, що метод працює.

Користувачі мережі у коментарях до публікації слушно зазначають, що каси самообслуговування є не у всіх супермаркетах. Також українці постять фото із “забороненими” презервативами, батарейками та побутовою хімією.

Також юзери іронізують над новими правилами та “ковідною” загрозою через їх порушення, а також критикують введені карантинні обмеження щодо реалізації в магазинах деяких категорій товарів, та називають їх абсурдними.

Ох, ти! Порушниця постанов Уряду!
Постановою заборонено продаж, а не купівля
Ось ти це пишеш і тепер люди короною заразяться. Соромно!
Теж так роблю
Тільки мені здається, що вони далеко від реальності?!…Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов пояснив заборону на продаж деяких видів товарів в супермаркетах під час локдауну: “Відсутність супутніх товарів в продуктових магазинах значно зменшить кількість відвідувачів, які приїжджають за побутовими товарами, а не за продуктами харчування”.
В Ашані на секціях з господарчими товарами висять таблички “ці товари можна замовити та отримати замовлення через 15 хвилин”
Геніальність прийнятих рішень не перестає дивувати.

Джерело.

Close