facebook

Алла Мазур показала дитяче фото та зворушила мережу

Зірка українського телебачення, ведуча “1+1” Алла Мазур, яка понад рік вела боротьбу з онкологічним захворюванням, поділилася із шанувальниками фото з дитинства. На ньому знаменитість позувала в образі Снігуроньки.

Алла Мазур показала дитяче фото

Відповідний знімок Мазур опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Телеведуча також розповіла зворушливу історію про те, як її мама за одну ніч пошила костюм, щоб вона змогла виступити на шкільному новорічному концерті.

Мазур зазначила, що коли їй довірили грати роль Снігуроньки – вона була неймовірно рада. Тоді дівчинка відповідально поставилася до цього завдання – вивчила роль, відпрацювала її та вже була готова до виступу. Однак за день до концерту вона усвідомила: щоб добре вжитися в роль, їй бракує головного елемента – костюма.

Алла Мазур у дитинстві

“Ну що ж, буду Снігуронькою у шкільній формі: подумала я, засинаючи в сльозах. Прикрашу дощиком – і піду. А що робити? Але на ранок я відчула себе Попелюшкою, яка вже стала принцесою! Біля стільця поруч із ліжком лежав прекрасний кожушок: із рукавами, обшитими майже хутром. Поруч такі ж розшиті сніжинками білі чобітки, а також шапочка-корона. Настрій і свято були врятовані!” – розповіла Мазур.

Вона також додала, що її мама витратила всю ніч на те, щоби зшити їй костюм Снігуроньки з накрохмаленого простирадла. Жінка прикрасила його ватою і розбитими ялинковими іграшками.

“Думаєте, не плакала? Плакала знову. Від розчулення. Тому що зрозуміла, що мама після роботи всю ніч не спала. І за цю ніч – створила диво!” – підсумувала телеведуча.

“До сліз”, “Неймовірно зворушливо і так знайомо… Мами – вони такі!”, “Так, мами – це чарівниці”, – написали користувачі мережі.

Мазур зворушила шанувальників історією з дитинства

Джерело.

Close