facebook

Суд дозволив затримати екс-заступника голови СБУ Нескоромного

Суд дав дозвіл на затримання з метою приводу колишнього першого заступника голови СБУ, полковника Дмитра Нескоромного, якого підозрюють у причетності до організації замовного вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ, бригадного генерала Андрія Наумова.


Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Так, Нескоромного названо “особою, яка переховується від органів досудового розслідування”, а в пункті про запобіжний захід вказано, що наразі суд дозволив його затримання з метою приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадується, що екс-заступника голови СБУ підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Як писало Діло, колишньому першому заступнику голови Служби безпеки України Дмитру Нескоромному оголосили про підозру в організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

Пізніше, полковник СБУ Расюк заявив, що Нескоромний був замовником замаху на Наумова.

Джерело.

Close