facebook

Скандальний Ілля Кива обматюкав журналіста через незручне запитання (ВІДЕО)

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива у Верховній Раді обматюкав журналіста Данила Мокрика, журналіста проєкту Bihus.info. Журналіст у Киви про відмивання грошей через конвертаційні центри.

Про це повідомляє “Цинічний Львів”, посилаючись на телеграм-канал pavlovskynews.

Після того, як Кива виматюкався й звинуватив Bihus.info у “провокаціях”, пан Мокрик нагадав йому, що депутатську зарплату він отримує з податків громадян, зокрема і його. У відповідь депутат запропонував керівнику проекту жуналістських розслідувань Денису Бігусу заплатити податки “на всі вкрадені ним гроші”.

Данило Мокрик написав у Фейсбуці, що поведінка Іллі Киви ганьбить фракцію ОПЗЖ, Вурховну Раду та Україну.

“Вчора небайдужа громадськість могла побачити відос моєї “розмови” з Іллею Кивою в храмі українського парламентаризму. Тієї, де Кива видає більше лайки, ніж осмислених речень, вголос фантазує про анальні засування, а єдина пряма відповідь на запитання звучить: “Да мне по**й, на**й”. <…> Поведінка Іллі Киви ганьбить не просто фракцію ОПЗЖ. Вона ганьбить Верховну Раду і українську державу. Таке бидляцьке спілкування нардепа і з журналістом, і просто з платником податків, за гроші якого Кива підтримує свою життєдіяльність, – це треш. Те, що ОПЗЖ провело в Раду і тримає в себе таке – це обличчя ОПЗЖ. Головне обличчя”, – зазначив журналіст.

Джерело.

Close