facebook

Віктор Павлік висловився про скандали між своїми дружинами: я догоджаю Богу

Віктор Павлік висловився про публічні скандали, які відбуваються між нинішньою і колишньою дружиною. Останнім часом молода дружина артиста Катерина Репяхова не дуже схвально висловлювався про третю дружину Павліка – Ларису Созаєву, але остання теж не терпить мовчки.

 

Артист розповів про те, що відбувається між його колишніми дружинами на YouTube каналі “Вечеря з Дороті”. Музикант не соромиться говорити, що в родині є фінансові проблеми. Адже в 2020-му році пандемія коронавірусу позбавила його заробітку. Віктор навіть зізнається, що Катерина зараз приносить гроші в сім’ю. Дівчина активно розвиває свій блог, де багато розповідає про свою вагітність. Павлік каже, що намагається не реагувати на неприємні висловлювання колишньої дружини, які вона час від часу публічно озвучує в соцмережах. “Я догоджаю Богу, а не людям. Я намагаюся робити все так, щоб бути чистим перед Всевишнім. Інше мене не цікавить абсолютно, тому що якщо я роблю звідси туди (показує вгору), то все інше автоматично якось розрулиться”, – каже Віктор.

Так, нещодавно Репяхова в одному з інтерв’ю заявила, що Ларисі час самій про себе піклуватися, адже Віктор продовжує виплачувати кредит за квартиру багаторічної давності. Созаєва ж відповіла віршем “собака гавкає, караван іде”. Крім того, Віктор Павлик відзначив, що оточуючі люди часто зациклюються на негативних аспектах життя. Артист зізнається, що не ідеал, але намагається йти з позитивом по життю. “Я десь щось одне погане зробив, то все – я поганий. А те, що я зробив щось хороше в житті, я загалом про життя, то цього ніхто не пам’ятає. Тому я намагаюся цього всього не читати, не аналізувати, не сприймати. А який сенс? Що від цього зміниться? І волосся дибки, і сивіти ще більше, чи що? І так вже вистачає сивини”, – говорить артист.

Джерело.

Close