facebook

Хотіла вбити 13 дітей: в Україні викрили жінку, яка була куратором у “групах смерті”

Правоохоронці викрили жінку, котра в соціальних мережах була куратором “груп смерті”. Вона спілкувалась про суїцид із 13 дітьми.

Про це у коментарі apostrophe.ua повідомила начальник управління ювенальної превенції Нацполіціі Лариса Зуб. За її словами, кураторка “груп смерті” перебуває на психологічному лікуванні. “Дівчина, яка була куратором і втягнула 13 дітей в спілкування, пов’язане зі схилянням до вчинення суїциду. Зараз вона перебуває на лікуванні, у неї психічні відхилення “, – пояснила Лариса Зуб. Як зазначається, з 19 січня до 2 лютого правоохоронці зафіксували 5 падінь із висоти дітей віком від 10 до 18 років:

2 лютого у Києві, на вулиці Максимовича, з балкону багатоповерхівки випала 13-річна дівчинка. Усе вказує на те, що вона вчинила самогубство. 1 лютого у Києві, на вулиці Орловській, 16-річна дівчина викинулась із багатоповерхівки. Офіційно це сталось після після сварки із хлопцем. Наразі за її життя боряться медики. 28 січня у селищі Чайки, що на Київщині, з вікна 15 поверху випав 10-річний хлопчик. 26 січня у Броварах з 15-го поверху новобудови випав 18-річний курсант Національної академії внутрішніх справ. 19 січня Голосіївському районі Києва 12-річний хлопець випав із 15 поверху Також фіксувалось отруєння неповнолітніх таблетками “Дротаверину” у Київській області та на Черкащині. У м. Кропивницький 21 лютого з недобудованого будинку викинулась учениця 7-го класу. Тут також могли бути причетні “групи смерті”.

Джерело.

Close