facebook

Зeлeнcький зpoбив сильну зaявy: «0сь тепер клiтки бyдyть пeрeпoвнeнi» – Списoк вже cклaдeний!

Президент України анонсував посадки в клітини мародерів, корупціонерів і військових злочинців режиму Порошенко.

 

За його словами, восени все почнеться…

Володимир Зеленський заявив, що восени поточного року почнуться судові процеси над корупціонерами режиму Порошенко, при цьому він не виключив «аукціону кримінальних справ».

Пряма мова: «Антикорупційний суд, якого не було, вже починає працювати вперше в Україні. Там пройшов конкурс, на мою думку, зараз там з’являться чесні судді. Далі – у нас з’явився генпрокурор. Це дуже важлива людина».

«І я думаю, що восени, коли з’являться і Антикорупційний суд, і генпрокурор, все почнеться», – додав Зеленський.

На питання, чи буде «аукціон кримінальних справ», як зобразили його автори фільму «Слуга народу», Зеленський заявив: «Може бути».

«Подивимося. Скільки не вистачатиме грошей в державі», – додав президент.

Він додав: «Я думаю, що є кримінальні справи, є такі люди … Батьківщину продавати не можна. Тому деякі справи в жодному разі не можна продавати. І під заставу деяким людям не можна виходити».

Також Зеленський натякнув, що їм відомо де ховають гроші члени режиму Порошенко і вони повернуть ці гроші в бюджет України.

В оточенні Порошенка кажуть, що підозрюваний в жаху починає читати ранкові новини. Підозрюваний думав, що все проковтнуть його криваві афери. Порошенко і його душогуби думали, що вони зможуть сховатися за депутатською недоторканністю, проте на цей раз кривавий олігарх конкретно помилився.

Мародери і покидьки, які грабували армію і український народ вже не зможуть сховатися за депутатською недоторканністю. Уже найближчим часом Порошенко і члени його угруповання будуть такими ж простими громадянами як і ми з Вами.

Але це ще не все дорогі друзі…

Зеленський пропонує дозволити затримувати і обшукувати народних депутатів!
Президент України Володимир Зеленський вніс до парламенту проект Закону про зміни і окремих положень кримінального законодавства, в якому передбачено скасування статті 27 про недоторканність нардепів.

Документ зареєстрований на сайті Верховної ради під номером 1009.

Раніше зазначена стаття забороняла проводити певні процесуальні дії по відношенню до парламентаріїв. А саме: обшук, затримання, огляд особистих речей і багажу, транспорту, жилого чи службового приміщення народного депутата, порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної та іншої кореспонденції. Ці та подібні заходи допускалися тільки в разі, коли Верховна Рада давала згоди на притягнення нардепа до кримінальної відповідальності, і якщо іншими способами одержати інформацію неможливо.

У новому варіанті закону стаття 27 вилучається.

І навіть це ще не все!!!

Зеленський пропонує скасувати можливість виходу під заставу підозрюваним в корупції!
І ось тут найцікавіше! Порошенко свято сподівався, що навіть якщо його помістять в клітку, то він зможе легко вийти під заставу.

Пісеньці кінець! Клітка значить клітина…

Президент України Володимир Зеленський вніс до парламенту проект Закону про зміни окремих положень кримінального законодавства, в якому передбачено скасування можливості внесення застави по тяжким корупційними статтями. Законопроект зареєстрований під № 1009 на сайті Верховної Ради.

Згадане зміна пропонується внести до статті 183 «Утримання під вартою».

У старому варіанті статті говорилося, що суд при ухваленні рішення про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою має право не визначати розмір застави в кримінальному провадженні в трьох випадках.

Злочини, вчинені з застосуванням насильства чи погрозою його застосування.
Злочини, що спричинили загибель людини.
Що стосується особи, яким в цьому виробництві вже обирався запобіжний захід у вигляді застави, проте особа допустило порушення.

Джерело.

Close