facebook

Моє життя пoдiлилocя на “дo” тa “пicля”: Настя Кaмeнcькuх пoтрaпuлa у cтpaшнy ДТП

Настя Каменських розповів про страшну трагедію в житті

 

Так, в мережі спливли архівні фото української співачки Насті Каменських. На них вона позує зі своїх колишнім коханим Володимиром Дятловим, пише “Знай”. Їх роман почався дуже бурхливо і ознаменувався великою трагедією, яка змінила їхнє життя.

Варто відзначити, що Роман з Дятловим – це єдині відносини, які Каменських не приховувала.

 

Настя Каменський, Вова Дятлов, аварія

Настя познайомилася з Вовою, коли вчилася на факультеті українсько-американського гуманітарного інституту «Вісконсінський міжнародний університет» (США) в Києві. Їх роман почався в 2005 році. Каменських і Дятлов не стали противиться своїх почуттів і між ними зав’язалися романтичні стосунки. Але певний час парі довелося бути на відстані один від одного. Це і поклало кінець роману і він закінчився в 2009 році.

Настя Каменський, Вова Дятлов, аварія

Їхні почуття почали згасати і в каклй-то момент вони стали друзями. Мережею ходили чутки, що причиною розставання нібито стали ревнощі Володимира, але пізніше з’ясувалося, що відносини пари зійшли нанівець самі по собі, переросли з любовних в дружні. Пізніше Настя і Володимир стали ще й кумами – вони хрестили дочку близьких друзів.

Варто відзначити, що назавжди пару зв’язав і трагічний випадок в їхньому житті. У 2016 році сім’я Дятлових разом з Каменських їхала відзначати день народження. Вони потрапили в страшну аварію. Вся сім’я Вови загинула: мати, батько і молодша сестра. Вова і Настя дивом вижили. Співачка отримала струс мозку і сильну травму ноги. Пізніше Каменських заявляла, що її життя кардинально змінилася після цієї аварії і вона стала шалено популярною.

Настя Каменський, Вова Дятлов, аварія

«Я пам’ятаю, що після тієї аварії я стала дуже популярна, в принципі. У мене змінилося життя. Я подумала, що щось має статися… Я захотіла дітей, дуже сильно», – розповіла Настя Каменських.

Джерело.

Close