facebook

Бойовики на Донбасі провели навчання з ведення наступальних дій

У понеділок, 9 вересня, збройні сили РФ на Донбасі проводили навчання, під час яких відпрацьовували ведення активних наступальних бойових дій.

Про це повідомляє «РБК-Україна», посилаючись на слова представника Міністерства оборони Олександра Мотузяника під час брифінгу.

Варто зазначити, що з початку вересня на територію Донбасу Росією завезено понад 4 тис. тонн пального, для того аби відпрацьовувати наступальні дії на непідконтрольну територію. Також зросла інтенсивність поставок матеріально-технічних засобів і майна військового призначення.

«Потреба окупантів в додаткових ресурсах зумовлена зміною спрямованості заходів бойової підготовки російських окупаційних військ. Так, одним з пріоритетних завдань для командування з’єднань і частин противника під час навчань, які проводяться на тимчасово окупованій території, визначено відпрацювання питань ведення активних, зокрема наступальних бойових дій мотострілковими, танковими та артилерійськими підрозділами, з розгортанням пунктів управління в нових районах», – повідомив Мотузяник.

Close