facebook

Розстріл на очах у дитини в Дніпрі: всі подробиці, фото і відео

У суботу, 25 квітня, в Дніпрі на площі Соборній невідомий кілер розстріляв з пістолета водія Land Cruiser на очах у його дитини. Загиблим від вогнепальних поранень називають 42-річного кримінального “авторитета” з Кривого Рогу Анара Мамедова.

 

“Апостроф” зібрав все, що відомо до цього часу з приводу цього очевидно замовного вбивства.

Що сталося в центрі Дніпра
Як повідомили в прес-службі Нацполіціі в Дніпропетровській області, повідомлення про стрілянину на площі Соборній, в результаті якої було поранено чоловіка, надійшло о 14:42.

“Виїздом на місце встановлено, що невідомий чоловік скоїв кілька пострілів у бік водія автомобіля Toyota Land Cruiser, після чого з місця події зник. Від отриманих поранень потерпілий помер в кареті швидкої медичної допомоги”, – сказано в повідомленні.

На місці працювали патрульні поліцейські, які оточили вулицю. Також до місця вбивства прибутку судмедексперти. Через слідчі дії довелося перекрити рух громадського транспорту, в центральній частині міста утворилася пробка.

Пізніше в мережі було опубліковано відео з камери спостереження. На записі чітко видно всі, що відбувалося під час вбивства.

Водій Land Cruiser підійшов до своєї машини, припаркованої на Соборній площі, недалеко від ресторану “Артист”. Перед тим, як зайняти місце за кермом, посадив на заднє сидіння дитини, після чого включив двірники і вже рушив, щоб від’їжджати.

В цей час невідомий чоловік в капюшоні підбіг до автомобіля і почав стріляти. Водій вибіг з авто і перебіг на протилежний бік вулиці, де впав на рейки. Підбіг до нього вбивця ще раз натиснув на спусковий гачок. В цей час автомобіль з дитиною рухався по вулиці.

 


Хто такий Мамедов
У ЗМІ називають загиблого 42-річного чоловіка “авторитетом” з Кривого Рогу Арманом Мамедовим. За попередньою інформацією в момент розстрілу в машині знаходилася його 8-річна дочка, яка бачила все, що відбувається.

Ім’я Мамедова неодноразово світилося в новинах про кримінальні угруповання, що діють в Україні. За даними ЗМІ, убитий в центрі Дніпра Анар Мамедов – лідер ОЗГ “Мамедовські”, куди входять 50 осіб, в тому числі і його рідний брат.


Як пише портал Vgorode, це ОЗУ нібито причетна до постачань наркотичних засобів по всій області, а також вона контролює мережу нелегальних АЗС в Кривому Розі.

Джерело.

Close